Kembali Yakin Selepas Mendapatkan Rawatan Jeragat – Puan Hanna

testimonial rawatan jeragat

Puan Hanna salah seorang yang bertuah kerana mendapatkan rawatan khas jeragat di Reveuse Medispa Kuala Terengganu dan berjaya merasai perubahan yang ketara selepas beberapa sesi rawatan yang dijalankan.

Walaupun kesemua sesi rawatan belum lagi selesai tetapi perubahan yang ketara telah dapat dilihat pada wajah beliau.

Kepada yang mengenali beliau, sememangnya sebelum ini beliau tidak mengalami apa-apa masalah kulit wajah namun, jeragat ini mula muncul dengan ketara selepas melahirkan anak ke 2.

Memang ramai mengakui yang masalah jeragat ini bukanlah suatu yang mudah untuk diatasi. Tetapi dengan mendapat khidmat nasihat yang betul dan rawatan yang betul, Insyallah masalah ini dapat diatasi.

Sebab itu, di Reveuse Medispa kami tidak akan memberikan anda rawatan secara melulu sebelum membuat analisis yang terperinci akan permasalahan yang pesakit kami alami.

Seperti Puan Hanna, pertama sekali kami meminta untuk beliau datang ke Reveuse Medispa untuk membuat analisa muka (menggunakan alat khas) dan mendapatkan khidmat nasihat dari pakar kecantikan kami.

Jangan risau kerana Pakar Kecantikan kami mempunyai tauliah khas dalam bidang kecantikan. Insyallah akan dapat memberikan khidmat nasihat yang sesuai dengan masalah yang anda hadapi.

Tidak semua pesakit yang datang ke Reveuse kami dapat terima untuk mendapatkan rawatan. Ia bergantung sejauh mana masalah yang anda hadapi. Sebab itu kami sangat-sangat memerlukan anda melakukan anilisa wajah terlebih dahulu sebelum mendapatkan rawatan.

Dalam situasi Puan Hanna, selepas mendapat keputusan analisa kami telah sarankan beliau untuk mendapatkan pakej khas jeragat untuk mengatasi masalah yang beliau hadapi.

Selepas laser pada jeragat-jeragat dimuka saya, ia akan meninggalkan kesan bintik-bintik hitam… tetapi dalam masa tidak sampai seminggu, bintik-bintik hitam ini akan gugur dengan sendirinya… Secara automatik jeragat dalam kulit mulai hilang.. -Puan Hanna-

Cepat atau lambat untuk mengatasi masalah jeragat ini bergantung kepada jenis jegarat dan sejauh mana teruknya masalah anda tetapi kami yakin perubahan itu anda dapat rasai sepantas selepas sesi rawatan pertama.

Selalunya, pesakit kami akan menjerus untuk mengambil rawatan secara pakej (10 sesi rawatan seperti Puan Hanna) kerana untuk merawat jeragat secara menyeluruh. Kami juga memberikan harga yang sangat berpatutan dengan mengambil secara pakej.

Hubungi kami untuk berbincang dan berkongsi dahulu masalah yang anda hadapi. Kami sentiasa ada untuk anda!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Perlukan Bantuan? Konsultansi Percuma!

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan rawatan jeragat & jerawat. Boleh hubungi, Perunding Kecantikan kami yang sedang bertugas.

Beauty Consultant

Atira

Online

Beauty Consultant

Adani

Online

Atira

Hi, Atira disini... Sebarang pertanyaan whatsapp terus yea... 00.00

Adani

Hi, Adani disini... Sebarang pertanyaan whatsapp terus yea... 00.00